Alu-Cutting Hungary
Alu-Cutting Hungary

Alaposság Céltudatosság Hatékonyság

Az Alu-Cutting Hungary alapítói több mint 10 év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött hozták létre Európa legmodernebb precíziós CNC-vágógépével rendelkező vállalkozásukat, melynek fő profilja alumínium félkész-ipari termékek forgalmazása, vastaglemezek darabolása, alumínium tömbök vágása és méretre szabása.

Cégünk fő motivációja a rugalmasság, amelyet egy dinamikus csapat munkája támogat, hogy ügyfeleinknek igényeit maximálisan, minél magasabb hozzáadott értékkel tudjuk kielégíteni.

Logisztikai rendszerünk segít a minél gyorsabb és pontosabb kiszolgálásban, mellyel egyedülállóan rövid idő alatt tudjuk a vevői rendeléseket teljesíteni.

Európa legmodernebb hengerműveiből szerezzük be a legmagasabb minőségű alapanyagokat, amelyet hazai szakemberek készítenek elő vevőink igényei szerint.

Világviszonylatban is a legmodernebb, legújabb gépsorral dolgozunk, mely a legprecízebben készíti el a méretre vágatott darabokat.

Szakembereink felkészültek mind az egyedi megrendelések kielégítésére, mind a hosszú távú, nagy mennyiségű megmunkálási feladatok ellátására.

Szakmai tanácsadás keretében segítünk a megfelelő ötvözet és kivitel kiválasztásában, akár a legkisebb megrendelés esetén is. A megrendelésre került anyagokhoz pedig minőségi bizonylatot is tudunk biztosítani.

Cégünk hitvallása, hogy minden egyes felmerülő problémát, kérdést maximális odaadással a saját feladatunkként kezelünk!

Működésünket az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási keretrendszer szerint kialakított folyamatok teszik szabályozottá, ellenőrizhetővé, transzparenssé.

A cégvezetés a működés alapfeltételének tekinti az alkalmazható követelmények teljesítését, és elkötelezett a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztése iránt.

Elvárjuk, és támogatjuk, hogy munkatársaink mesterei legyenek az alkalmazott technológiák megvalósításában, precízek, rugalmasak, teljesítmény orientáltak, minden tekintetben megbízhatók és lojálisak legyenek cégünkkel.

Cserébe biztosítjuk azt a korszerű infrastruktúrát, biztonságos munkakörülményeket, és versenyképes kompenzációt, amely támogatja a magas színvonalú munkavégzést.

Mindazoknak, akik az Alu-Cutting Hungary Kft. részére, vagy megbízásából munkát végeznek, minden tevékenységét a minőség iránti elkötelezettség kell, hogy vezérelje, éppen ezért ennek tudatosítását és megvalósítását egyik legfontosabb feladatunknak tekintjük.

Budapest, 2017.06.01.

Borbás Ádám ügyvezető

HUN Tanusítvány

HUN Tanusítvány

letöltés

ENG Certificate

ENG Certificate

letöltés

ACH - Minöségpolitika

ACH - Minöségpolitika

letöltés

Minden jog fenttartva 2015 Alu-Cutting Hungary Kft - Web and Design: simisoma.hu
SimiSoma Web